App udvikling

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal føre dine app ideer ud i livet. Ud over vores mange års erfaring i app programmering, har vi app udviklere in house.

Udvikling af:

    Apps til iPhone
    Apps til Android
    Apps til Windows Phone

Udvikling af Apps til iPhone
Mange virksomheder benytter sig i dag af en sales app. Dette er nemlig en rigtig nem metode til at holde kontakten med kunderne på, og det er samtidig rigtig brugervenlig for kunderne. Man kan vælge at få udviklet en App, som virker på tværs af de forskellige platforme. Man kan dog også bare vælge at få udviklet en App til iPhone, altså iOS platformen.

Ved at udvikle en App til en platform kan man sikre, at denne kører upåklageligt. Mange vil nok tænke, at det er hæmsko kun at lave en App til en platform, men det behøver det så sandelig ikke at være. Man kan finde en hel masse opgørelser om, hvilken platform ens kunder hovedsagligt bruger. Hvis det viser sig, at det er iOS(apple), så er det altså rigtig smart at udvikle en App, som kun fungerer til dette. På denne måde er man nemlig sikret at ramme sit hovedsegment med en App, som virker fejlfrit.

App udvikling og app programmering af applikationer til både iOS, Android og Windows Phone. - se mere på vores nye hjemmeside Apptown.dk